Το Πρόγραμμα

Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου  Αιγάλεω:

Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο

 

Η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Αιγάλεω  υποστηρίζει άτομα και οικογένειες που αποδεδειγμένα αδυνατούν να καλύψουν βασικές βιοτικές τους ανάγκες. Περιλαμβάνει Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο κι εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» στον άξονα προτεραιότητας (09) που συγχρηματοδοτεί το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο διανέμει σε τακτική βάση σε ωφελούμενα άτομα που το έχουν ανάγκη: Τρόφιμα και είδη παντοπωλείου συσκευασμένα, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια ,είδη ψυχαγωγίας, όπως βιβλία, cd- dvd, για την κάλυψη αναγκών μάθησης και πολιτισμού.

 

Το Κοινωνικό Φαρμακείο διανέμει φάρμακα, παραφαρμακευτικά προϊόντα, υγειονομικό υλικό και άλλα είδη απαραίτητα για την φροντίδα ασθενών σε άτομα που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να τα προμηθευτούν και κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς θεραπεία.

 

Το Κοινωνικό Συσσίτιο διανέμει, σε τακτική βάση, σε ωφελούμενους, μερίδες γευμάτων ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας.

 

Η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Αιγάλεω, συνεργάζεται κινητοποιεί και ευαισθητοποιεί την τοπική κοινωνία και τις εταιρείες-επιχειρήσεις-συλλόγους για να συνδράμουν στην προσπάθεια στήριξης και αλληλεγγύης προς τις οικονομικά αδύναμες και ευπαθείς ομάδες.

  • Facebook Social Icon
logo

Κοινωνικό Συσσίτιο

210 5696235

koinoniko.sisitio@egaleo.gr

Διεύθυνση Δομών

Θηβών 314, ΤΚ 122 41, Αιγάλεω

Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης"

Κοινωνικό Φαρμακείο

210 5618656

koinonikofarmakeio@egaleo.gr

Κοινωνικό Παντοπωλείο

210 5450471

koinoniko.pantopolio@egaleo.gr

© 2020 Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Αιγάλεω 

Created by Carousos